Hier lees je wat anderen over mij zeggen:

Multi-team coaching

Vruchtbare samenwerking tussen disciplines

“Ginny is sterk in haar rol als multi-disciplinaire begeleider. Ze coacht, creëert een open sfeer, stelt de juiste vragen en is het voorbeeld in open communicatie. Ze schenkt niet alleen aandacht aan de inhoud maar ook aan het ‘zachte’ deel.

Hiermee vergroot ze de kans op een vruchtbare samenwerking tussen verschillende disciplines en organisatieniveaus. ”

Gonnie Houdijk, Supply Chain Director
Danone
MT-COACHING

Open voor nieuwe ideeën

Door het programma hebben we urgentie voor het feit dat we nu zichtbaar samenwerken als team. Samenwerken en team zijn thema’s geworden. Met elkaar praten over hoe het gaat ook. Ik ervaar het ook als prettig dat ik niet meer zo hard hoef te duwen. We hebben een gezamenlijk beeld bij wat we willen.

Wat ik verder prettig vond is dat Ginny openstaat voor nieuwe ideeën. In staat is te luisteren naar de groep en daarop te acteren. Ginny is een bruggenbouwer die het programma aanpast aan wat er speelt en nodig is.

General Manager, FMCG

Multi-team coaching

Een duidelijke roadmap

Door de workshop hebben we een duidelijke roadmap voor onze core renovatie die al bijna compleet was om te presenteren aan ‘het management’. Belangrijk is dat het niet fluffy is en directe output geeft. Voor het eerst heb ik bijna direct na een workshop een aligned roadmap met acties.

Gedurende de 2-daagse vond ik de rust die Ginny uitstraalt heel prettig. Ze is streng maar rechtvaardig. Als we dit intern hadden opgepakt had het veel  meer tijd en frustratie gekost en zeker niet de eenduidige en aligned output die we nu hebben opgeleverd.

Tijdens de workshop vond ik de structuur heel prettig – erg veel leuke oefeningen (impact/effort matrix, top/tips) en toch ook wel het team aspect maar dan meer gelinked aan mensen meer bloot geven wie ze zijn en waarom. Goed om dit in het begin van een workshop te doen zodat iedereen weet waar sterke/zwakke van iemand liggen.

 

CMI Lead Europe, FMCG

MT-Coaching

Een prettig persoonlijke aanpak

Ik heb Ginny leren kennen als begeleider van teams, onder andere het MT waar ik deel van uitmaak. Ginny heeft in deze rol laten zien goed in staat te zijn de diverse wensen van teamleden te
integreren in een programma. Zij werkt daarbij met concrete doelen en toetst regelmatig of deze ook behaald worden. Daarbij maakt zij gebruik van een prettig persoonlijke aanpak, waarbij zij in haar eigen kwetsbaarheid ook anderen uitnodigt tot een grote mate van openheid. Kortom, ik heb de samenwerking met Ginny als zeer plezierig ervaren!

Amanda Verhoeven, Manager Dienstverlening Vervangingsfonds / Participatiefonds

1-op1 coaching:

Hierdoor leer ik sneller

“Ginny kent mijn team en organisatie. Ik kan met haar over de groepsdynamiek in
mijn team praten, omdat zij hen kent. Zij kan inschatten hoe mijn gedrag van invloed
is op de reactie van mijn team. Terwijl een training alleen theorie is. Ik kan daar wel
wat oefenen, maar in de praktijk moet ik het toch zelf doen. Na een sessie met Ginny
kan ik meteen oefenen met mijn eigen team en ze geeft me bovendien feedback.
Hierdoor leer ik sneller.”

Director, MT-lid

De combinatie theorie en praktijk, daagt mij uit écht te groeien

Ik heb Ginny leren kennen bij Nutricia in 2008, waar ze me de fijne kneepjes van het Marketing vak heeft geleerd maar vooral mijn persoonlijke ontwikkeling enorm heeft gesteund. Sinds Ginny voor haarzelf is begonnen hebben we nog regelmatig contact om te sparren over innovatie en team dynamiek. Ginny kan haar brede achtergrond goed inzetten om mij te coachen en een spiegel voor te houden. Ze zoekt altijd een prettige combinatie van theorie en praktijk en daagt mij echt uit om te groeien. We hebben samen een traject gedaan voor loopbaan-coaching, waar ik super veel aan heb gehad. Veel positieve energie en veel ervaring, met een frisse blik op veel voorkomende problemen binnen teams. Echt verhelderend!

Laura Piebinga

Innovatie professional, Friesland Campina

Sympathetic and engaged

Ginny has had a great contribution to a curriculum redesign and culture change project of Rotterdam Business School. Both as a coach and as a facilitator of team
events she has made a difference.
She is sharp, to the point, direct, sympathetic and engaged. Her dedication is inspiring.

Jessica Wit, Senior Lecturer Rotterdam Business School

Space to shine

Ginny generously connects people, ideas and processes, giving others unlimited
space to shine and be their best.

consultant working with Ginny

Kennis van innovatie en pragmatisch

Ginny heeft mij enorm geholpen om de volgende stap te zetten in mijn Carrière. Als ‘ambitieus persoontje’ wilde ik meer uit mijzelf en mijn carrière halen. Aangezien ik een snelle denker ben en een Innovatie rol vervul kunnen mijn gedachten nog wel eens alle kanten op vliegen, ik heb hier voor mijzelf een enorme stap in kunnen zetten.
– Ik heb nu een concrete stip op mijn horizon (waar wil ik naartoe?).
– Ankerpunten in mijn dag leren inbouwen en emoties leren herkennen die bepaalde (ineffeciënte) gedachten triggeren
– Resulterend in een betere focus en beter op de juiste momenten kunnen divergeren om weer met innovatieve ideeën te komen. Een enorme efficiëntieslag in mijn dagelijkse (samen)werk(ing)

Verder vond ik het erg fijn dat zij ook een inhoudelijke bagage heeft t.a.v. Innovatie, waardoor ze bekend is met de uitdagingen die komen kijken bij een Innovatierol (het is en blijft toch een beetje pelgrimswerk…). Dit hielp mij enorm om de geleerde lessen in mijn eigen context te kunnen plaatsen en redelijk snel toe te kunnen passen.

Kortom. Als je een coach zoekt met een gezonde dosis humor, kennis van innovatie en een pragmatische insteek om invulling te geven aan je coachvragen. Dan ben je hier aan het juiste adres!

Michiel van den Berge, Innovatie manager Stedin

Achieve personal growth

Ginny has a great personality and coaching skills. She provided me with the necessary tool set to deal with daily challenges, both managerial and in managing work-life balance. More importantly, she helped me to create deeper personal understanding of me.
She has the ability to connect to people, but will confront and challenge when needed. Also in between coaching sessions it is clear she is committed to achieve personal growth with her clients. She will ensure focus on your personal mission and goals by sending you reminders, messages, pictures, teezers, etc. through the WhatsApp and/or e-mail.

Michel Engelen, Head of Portfolio Management Eneco Energy Trade

De begeleiding is prettig

Door de workshop met Insights Discovery begrijp ik mijn collega’s beter en kan ik mijn communicatie op hun profiel afstemmen.
Verder is de manier van begeleiden van Ginny prettig. Ze voelt mensen goed aan en is in staat te verbinden.

Manager Strategie & Innovatie

Inspiring and supportive

“I learned Ginny is very inspiring in how she supported us in defining and implementing our innovation approach. She is easily approachable, a good listener & questioner and willing to understand the challenges we have as a company.
In team sessions she is good in describing and confronting team members in the process. A specific skill is her ability to make inspiring drawings during sessions. I highly recommend Ginny in innovation sessions or to support you in team building.”

 

Egbert Dikkers

Vast einddoel

“In een sterk veranderende omgeving, hoopte ik een vast einddoel te vinden. Dat is niet gelukt. Maar wat ik wel geleerd heb, is om te gaan met die continue verandering en dat is me heel veel waard.”

 

een teamleider

Zelf het gesprek aangaan

Belangrijkste leerpunt van de coaching is misschien wel dat ik zelf het gesprek moet aangaan en dat het niet werkt om via een andere manager te proberen veranderingen te realiseren.

Anoniem

Prettig samenwerken

Ik vond het prettig met je samenwerken en waardeer je visuele aanpak naast de soepele procesbegeleiding.

Anoniem

Ik kan weer voelen wat ik wil

Door de coaching heb ik meer rust ervaren in mezelf. Gevolg hiervan is dat ik weer kan voelen wat ík wil en belangrijk vind. Vanuit die positie kan ik nu beter in contact met anderen staan en mijn werk doen.

Manager
Stedin

She is truly interested

My experience with Ginny as a leader is that she is truly interested in the person and his or her dreams (business and personal) and committed to achieve team results by stimulating discussion, initiatives and creativity.

Marieke Bos, marketing
Pepsico

She had a real passion for training

Ginny undertook the role of trainer and coach for the Danone Leadership culture programm known as CODE.

We found Ginny to be an open, dedicated team worker who always strived to deliver the best result for the business.
From her role in the CODE programme it became clear she had a real passion for the training and development of others.

Marketing Director
Danone

She is open-minded, resourceful while being a very pleasant sparring partner

At NIZO we developed a novel technology named Thelometry™ (from the Greek thelo: to desire, wish; to love). This technology employs non-invasive consumer responses measuring intrinsic “wanting” which drives the actual consumers buying decision, often taken sub-consciously. Ginny helped us analyzing how such an innovative technology could fit in the toolbox that marketing departments in consumer goods companies use. To be able to do so, Ginny had to quickly learn the ins and outs of the technology and explain to us how such a technique would be received by marketeers. Ginny showed that she knows both worlds and helped us understanding how to position the technology. In addition, she used her strong network to find marketing experts willing to help us. Ginny’s personality was of great help during such discussions as she is open-minded, resourceful while being a very pleasant sparring partner in developing ideas.

Peter de Kok, Principal scientisct
Nizo

Op een creatieve en praktische manier

De sessies van ons team met Ginny en Leonoor hebben ons geholpen om meer inzicht te krijgen hoe wij met onze klanten in gesprek kunnen gaan over duurzaamheid en mvo. Hoe kunnen wij onze duurzame, technische installatie-oplossingen vertalen naar de behoeftes die onze klanten op het gebied van duurzaamheid en mvo hebben? Wat is onze kracht en hoe kunnen wij onze energiedoelen bereiken? Ginny en Leonoor hebben ons op een creatieve en praktische manier een aantal handvaten gegeven om hiermee verder aan de slag te kunnen.

Martijn van Helmond, Manager Ecopartners
Kuijpers

Able to express my career goals

Ginny was a wonderful sparring partner for me at a critical moment in my career. She was able to challenge my thinking in a positive and supportive way, which I think is her unique talent. As a result of my work with Ginny, I was able to express my career goals and development needs clearly and constructively. That made it easy for my managers to help me take my next step.

Stacey Pyett, Business Development manager
Nizo

Ginny heb ik leren kennen door het project dat zij binnen de Hogeschool Rotterdam voor de opleiding International Business Management heeft begeleidt.
Het project cultuur en verandering heeft door haar manier van werken een goede start meegemaakt en is nu nog steeds een onderdeel van het dagelijks werken.
Haar manier van werken kenmerkt zich door luisteren, analyseren, probleem helder hebben en met een passende methodiek mensen in beweging krijgen. Vooral het visualiseren van uitkomsten maakte het project niet alleen effectief maar ook leuk en leerzaam. Zij geeft op een open en vriendelijke wijze feedback. Een prima sparringpartner in innovation waar ik met een fijn gevoel op terug kijk.

Rob Claassens, Onderzoekscoordinator
kenniscentrum Business Innovation at Rotterdam University of Applied Sciences

Ik heb ruim 2 jaar met Ginny samengewerkt bij Danone Baby Nutrition Nederland (Nutricia). Ginny als Innovatie Manager en ik als Business Controller. 2 zeer verschillende achtergronden maar toch heb ik in Ginny destijds een goede sparring partner gevonden. In eerste instantie vanuit onze primaire taken op het gebied van innovatie projecten, maar vooral op het gebied van ‘willen verbeteren en waarde willen toevoegen’.

Ginny heeft een passie voor vernieuwing en blijft niet snel hangen in de status quo wanneer ze kansen ziet om vooruit te gaan. Daarbij is ze in staat om mensen aan elkaar te binden en mogelijke blokkades op een natuurlijke manier te overkomen. Dit doet ze m.i. door op gezette momenten afstand te nemen van het proces en te observeren. Vervolgens kan zij daardoor een ander perspectief op de zaken geven waardoor men weer getriggerd wordt om verder te denken. Erg constructief vond ik dat. Ginny straalt uit dat ze echt iets wil bereiken met een team – ze is daarmee heel credible. Ik heb ervaren dat mensen, waaronder ikzelf, daar vaak in positivieve zin mee ‘besmet’ raken.

Daarnaast heb ik Ginny als een ondernemend mens leren kennen, ze behandelde de zaken alsof het om haar eigen business en portemonnee ging. Uniek in zo’n grote onderneming. Ze heeft de nodige business sense (geen effort zonder resultaat) en visie op de lange termijn (wat is de weg naar succes).

En, last but not least, een heel prettig mens om mee te werken: oprecht, met een open-mind, de nodige humor en drive voor resultaat! Ik weet zeker dat opdrachtgevers in haar een echte partner in innovatie zullen vinden, die met individuen en/of teams het gewenste resultaat kan boeken!

Ilse Henderikx, Senior Finance Professional

De sessies met Ginny hebben mij bewust gemaakt van mijn eigen kracht maar vooral ook van de energie drivers voor mij. Wat stimuleert je, welke ambities kun je daarbij formuleren en hoe zet je jezelf en je eigen plezier daarbij centraal. Ginny hanteert een creatieve en praktische methode waarbij vooral vooruit wordt gekeken en aan concrete handvaten wordt gewerkt. Heel waardevol!

Janine Rumph, Programma manager
Stedin

De kracht van Ginny is dat ze een neus heeft voor wat teams nodig hebben om de connectie weer te kunnen vinden. Als geen ander hoort en ziet ze waar de schoen wringt. En weet op eigen en prettige wijze de teams daarin te ondersteunen. Zodat zij de volgende stap kunnen maken met elkaar.

Stephanie Beijnes, Eigenaar Praktijk
Praktijk Rouw & Verlies

In een sterk veranderende omgeving, hoopte ik een vast einddoel te vinden. Dat is niet gelukt, maar wat ik geleerd heb is om te gaan met die continue verandering en dat is me heel veel waard.

Teamleider