Insights Discovery workshop

Laat je team met Insights Discovery het allerbeste uit zichzelf halen door hun zelfinzicht te verbeteren. Leer onderlinge verschillende waarderen en benutten. Creëer een werkomgeving waar innovatie, creativiteit en productiviteit alle ruimte krijgen.

Hoe werkt Insights Discovery?

Na jaren gewerkt te hebben met verschillende profielen bij diverse opdrachtgevers, heb ik gekozen voor Insights Discovery. Insights Discovery is namelijk een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel meer inzicht geeft in jezelf en anderen. Een sterke basis voor effectief samenwerken en optimaal functioneren. Het mooie aan Insights Discovery is dat het is gebaseerd op het gedrag dat je inzet. Daarmee geeft het een tastbaar handvat tot inzicht in interactie.

Insights Discovery gaat er bovendien vanuit dat iedereen alle vier de kleuren in zich heeft. De combinatie van de kleuren geeft jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf.

De voorkeurskleuren van Insights Discovery meet je met een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat. Het laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

>>Meer over Insights Discovery

>>Bekijk het voorbeeldprofiel

Insights Discovery inzetten voor teamontwikkeling

Insights Discovery zet ik veel in voor een betere samenwerking in teams. Als leidinggevende weet jij dat het succes van de organisatie valt of staat bij de prestaties van je mensen. Met Insights Discovery investeer je in je mensen en geef je ze de middelen om hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft enorme impact op het functioneren van je organisatie: teams werken effectiever samen, je geeft beter leiding, reageert flexibeler op verandering en voelt je sterker verbonden met de cultuur en waarden van de organisatie. Ook de interactie met klanten verbetert.

De kleurentaal van Insights Discovery is gemakkelijk te begrijpen en te onthouden. Daardoor blijf je de taal dagelijks gebruiken en dit versterkt de borging van het resultaat.

Insights Discovery in persoonlijk leiderschap

Over het algemeen werk ik in opdracht van organisaties. Om tegemoet te komen aan de behoefte om individueel op je eigen moment en locatie te leren, heb ik een gefocust online individueel coach (alleen voor particulieren, niet voor organisaties!) traject met Insights Discovery ontwikkeld. Dit traject is bedoeld om meer inzicht te krijgen in jezelf en je interactie met je omgeving.

Het traject heeft een doorlooptijd van een maand en omvat live calls afgewisseld met oefening in de praktijk.

  • Week 1. Aanvraag online coachtraject en invullen online vragenlijst.
  • Week 2. Terugkoppeling van je profiel via Skype (2 uur) & individuele coachopdracht op basis van je profiel bepalen.
  • Week 3 Een commitment coach call. Wat gaat er goed en wat kan beter? Welke hulp heb je daarbij nodig?
  • Week 4. Afrondend gesprek en tips om zelf na de coaching verder te kunnen.
insights discovery

Direct contact opnemen?

contact

Je leiderschap ontwikkelen ?

Insights Discovery in persoonljk leiderschap

Je kunt hier direct een individueel traject bestellen.

LET OP: dit traject is alleen voor particulieren!