Op een creatieve en praktische manier

Op een creatieve en praktische manier

De sessies van ons team met Ginny en Leonoor hebben ons geholpen om meer inzicht te krijgen hoe wij met onze klanten in gesprek kunnen gaan over duurzaamheid en mvo. Hoe kunnen wij onze duurzame, technische installatie-oplossingen vertalen naar de behoeftes die onze klanten op het gebied van duurzaamheid en mvo hebben? Wat is onze kracht en hoe kunnen wij onze energiedoelen bereiken? Ginny en Leonoor hebben ons op een creatieve en praktische manier een aantal handvaten gegeven om hiermee verder aan de slag te kunnen.

Contact

Ginny Nijman
06-55852946
Mail

KVK nr: 58008136
Privacy Verklaring

De aanpak

Ervaar het effect van beter samenwerken in een team.
Leer innovatief denken en doen.
Ginny Nijman begeleidt leidinggevenden en hun teams, die beter willen functioneren in sterk veranderende marktomstandigheden.

AVG instellingen

De AVG privacywetgeving schrijft voor dat een website bezoeker zelf mag bepalen welke cookies wel en niet opgeslagen mogen worden. Cookies zijn kleine bestandjes die op je website worden weggeschreven. Ze dienen ervoor om 1) je bezoek aan onze website te versnellen en 2) voor ons om meer te weten te komen waar onze bezoekers vandaan komen en waar ze naar kijken.

Privacy policy | Sluiten
Wijzig mijn voorkeuren