Kennis van innovatie en pragmatisch

Ginny heeft mij enorm geholpen om de volgende stap te zetten in mijn Carrière. Als ‘ambitieus persoontje’ wilde ik meer uit mijzelf en mijn carrière halen. Aangezien ik een snelle denker ben en een Innovatie rol vervul kunnen mijn gedachten nog wel eens alle kanten op vliegen, ik heb hier voor mijzelf een enorme stap in kunnen zetten.
– Ik heb nu een concrete stip op mijn horizon (waar wil ik naartoe?).
– Ankerpunten in mijn dag leren inbouwen en emoties leren herkennen die bepaalde (ineffeciënte) gedachten triggeren
– Resulterend in een betere focus en beter op de juiste momenten kunnen divergeren om weer met innovatieve ideeën te komen. Een enorme efficiëntieslag in mijn dagelijkse (samen)werk(ing)

Verder vond ik het erg fijn dat zij ook een inhoudelijke bagage heeft t.a.v. Innovatie, waardoor ze bekend is met de uitdagingen die komen kijken bij een Innovatierol (het is en blijft toch een beetje pelgrimswerk…). Dit hielp mij enorm om de geleerde lessen in mijn eigen context te kunnen plaatsen en redelijk snel toe te kunnen passen.

Kortom. Als je een coach zoekt met een gezonde dosis humor, kennis van innovatie en een pragmatische insteek om invulling te geven aan je coachvragen. Dan ben je hier aan het juiste adres!