Ik heb ruim 2 jaar met Ginny samengewerkt bij Danone Baby Nutrition Nederland (Nutricia). Ginny als Innovatie Manager en ik als Business Controller. 2 zeer verschillende achtergronden maar toch heb ik in Ginny destijds een goede sparring partner gevonden. In eerste instantie vanuit onze primaire taken op het gebied van innovatie projecten, maar vooral op het gebied van ‘willen verbeteren en waarde willen toevoegen’.

Ginny heeft een passie voor vernieuwing en blijft niet snel hangen in de status quo wanneer ze kansen ziet om vooruit te gaan. Daarbij is ze in staat om mensen aan elkaar te binden en mogelijke blokkades op een natuurlijke manier te overkomen. Dit doet ze m.i. door op gezette momenten afstand te nemen van het proces en te observeren. Vervolgens kan zij daardoor een ander perspectief op de zaken geven waardoor men weer getriggerd wordt om verder te denken. Erg constructief vond ik dat. Ginny straalt uit dat ze echt iets wil bereiken met een team – ze is daarmee heel credible. Ik heb ervaren dat mensen, waaronder ikzelf, daar vaak in positivieve zin mee ‘besmet’ raken.

Daarnaast heb ik Ginny als een ondernemend mens leren kennen, ze behandelde de zaken alsof het om haar eigen business en portemonnee ging. Uniek in zo’n grote onderneming. Ze heeft de nodige business sense (geen effort zonder resultaat) en visie op de lange termijn (wat is de weg naar succes).

En, last but not least, een heel prettig mens om mee te werken: oprecht, met een open-mind, de nodige humor en drive voor resultaat! Ik weet zeker dat opdrachtgevers in haar een echte partner in innovatie zullen vinden, die met individuen en/of teams het gewenste resultaat kan boeken!