een duidelijke roadmap

Een duidelijke roadmap

Door de workshop hebben we een duidelijke roadmap voor onze core renovatie die al bijna compleet was om te presenteren aan ‘het management’. Belangrijk is dat het niet fluffy is en directe output geeft. Voor het eerst heb ik bijna direct na een workshop een aligned roadmap met acties.

Gedurende de 2-daagse vond ik de rust die Ginny uitstraalt heel prettig. Ze is streng maar rechtvaardig. Als we dit intern hadden opgepakt had het veel  meer tijd en frustratie gekost en zeker niet de eenduidige en aligned output die we nu hebben opgeleverd.

Tijdens de workshop vond ik de structuur heel prettig – erg veel leuke oefeningen (impact/effort matrix, top/tips) en toch ook wel het team aspect maar dan meer gelinked aan mensen meer bloot geven wie ze zijn en waarom. Goed om dit in het begin van een workshop te doen zodat iedereen weet waar sterke/zwakke van iemand liggen.

 

Contact

Ginny Nijman
06-55852946
Mail

KVK nr: 58008136
Privacy Verklaring

De aanpak

Ervaar het effect van beter samenwerken in een team.
Leer innovatief denken en doen.
Ginny Nijman begeleidt leidinggevenden en hun teams, die beter willen functioneren in sterk veranderende marktomstandigheden.

AVG instellingen

De AVG privacywetgeving schrijft voor dat een website bezoeker zelf mag bepalen welke cookies wel en niet opgeslagen mogen worden. Cookies zijn kleine bestandjes die op je website worden weggeschreven. Ze dienen ervoor om 1) je bezoek aan onze website te versnellen en 2) voor ons om meer te weten te komen waar onze bezoekers vandaan komen en waar ze naar kijken.

Privacy policy | Sluiten
Wijzig mijn voorkeuren