Welkom! Deze pagina schreef ik omdat ik dacht dat ik dan gevonden ging worden op de term persoonlijk leiderschap. Dat is blijkbaar gelukt, want jij bent hier nu ūüėé.

Ben je ge√Įnteresseerd in persoonlijke coaching, KLIK DAN HIER.¬†Dan kom je op een pagina die helder uitlegt wat ik voor je kan betekenen.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Investeren in je persoonlijk leiderschap om krachtig en met plezier je rol in te vullen

  • Merk je dat je leiderschap minder effectief is nu je je team en collega‚Äôs vooral online ziet en spreekt?
  • Geef je leiding aan een team en zie je dat het anders kan, maar lukt het je (nog) niet die verandering in gang te zetten, zeker nu je elkaar online treft?
  • Wil je beter samenwerken, terwijl ieder voor zichzelf en zijn eigen doelstellingen lijkt te gaan?
  • Wil je leren hoe je jouw stakeholders betrekt, zonder dat je de hele dag alleen maar met hen bezig bent in plaats van met de inhoud van het werk? Wil jij je omgeving dus wel betrekken bij je werk, maar zelf de leiding houden?
  • Kosten je (team)bijeenkomsten veel energie? Zou je ze liever overslaan? Wat kun je anders doen, zodat het jou en je team wel iets oplevert?

Kortom, ben jij leidinggevende en wil je jouw persoonlijk leiderschap in samenwerking ontwikkelen? Dan ben je hier aan het goede adres.

 

Persoonlijk leiderschap betekenis

Persoonlijk leiderschap betekent leiding nemen over jezelf. Dat is nodig om goed leiding te kunnen geven aan anderen. Jezelf kennen, je eigen blinde vlekken ontdekken, het is een levenslang leerproces. Als je de stap neemt jezelf beter te leren kennen, je patronen en triggers in kaart te brengen, zal je merken dat de interactie met je omgeving fijner wordt. Het gaat je energie opleveren, in plaats van kosten.

Ik kom helaas regelmatig mensen tegen die te weinig persoonlijk leiderschap nemen in samenwerking. Ze vinden van alles over collega’s en zoeken naar manieren om de situatie te veranderen. Daarin merken ze dat ze minder effectief zijn, dan ze zouden willen. Ik de gesprekken die ik met hen heb, komen we er achter dat dat deels te maken heeft met een gebrek aan kennis en vaardigheden om in zo’n situatie in te grijpen. Bij het aanleren van die vaardigheden help ik graag.

 

Persoonlijk leiderschap in samenwerking

Als leidinggevende wordt van jou verwacht dat je vooroploopt en de weg baant. Anderen zal je soms nog moeten overtuigen van de toegevoegde waarde van je plannen. En dat terwijl juist de omgeving een groot aandeel heeft in het realiseren van succes.

Ik help jou met (multidisciplinaire) vraagstukken van heel praktisch tot meer diepgaand. Met mijn kennis en ervaring snap ik de dynamiek waarin jij zit. Vanuit mijn achtergrond als innovatiemanager kan ik jou ondersteunen in het ontwikkelen je innovatief denken en doen en het vormgeven van de toekomst.

Mijn uitgangspunt is de interpersoonlijke relatie tussen jou en je team. Ik maak je bewust van de invloed van je gedrag op het resultaat en zet met jou die kennis om naar jouw persoonlijke ontwikkeling en die van je team. We beginnen bij gedrag omdat het tastbaar is. Van daaruit gaan we naar de diepere laag van waarden.

Mail me en ik neem contact met je op

Mail  ginny@ginnynijman.nl

Quickscan leiderschap

Ontdek je voorkeursstijl en wat jij nodig hebt om met je team te groeien.

Heel waardevol!

De sessies met Ginny hebben mij bewust gemaakt van mijn eigen kracht maar vooral ook van de energie drivers voor mij. Wat stimuleert je, welke ambities kun je daarbij formuleren en hoe zet je jezelf en je eigen plezier daarbij centraal. Ginny hanteert een creatieve en praktische methode waarbij vooral vooruit wordt gekeken en aan concrete handvaten wordt gewerkt. Heel waardevol!

Janine Rumph, Programma manager
Stedin

Able to express my career goals

Able to express my career goals

Ginny was a wonderful sparring partner for me at a critical moment in my career. She was able to challenge my thinking in a positive and supportive way, which I think is her unique talent. As a result of my work with Ginny, I was able to express my career goals and development needs clearly and constructively. That made it easy for my managers to help me take my next step.

Stacey Pyett, Business Development manager
Nizo

Ik kan weer voelen wat ik wil

Ik kan weer voelen wat ik wil

Door de coaching heb ik meer rust ervaren in mezelf. Gevolg hiervan is dat ik weer kan voelen wat ík wil en belangrijk vind. Vanuit die positie kan ik nu beter in contact met anderen staan en mijn werk doen.

Manager
Stedin

Prettig samenwerken

Prettig samenwerken

Ik vond het prettig met je samenwerken en waardeer je visuele aanpak naast de soepele procesbegeleiding.

Anoniem

Zelf het gesprek aangaan

Zelf het gesprek aangaan

Belangrijkste leerpunt van de coaching is misschien wel dat ik zelf het gesprek moet aangaan en dat het niet werkt om via een andere manager te proberen veranderingen te realiseren.

Anoniem

Vast einddoel

Vast einddoel

‚ÄúIn een sterk veranderende omgeving, hoopte ik een vast einddoel te vinden. Dat is niet gelukt. Maar wat ik wel geleerd heb, is om te gaan met die continue verandering en dat is me heel veel waard.‚ÄĚ

 

een teamleider

achieve personal growth

Achieve personal growth

Ginny has a great personality and coaching skills. She provided me with the necessary tool set to deal with daily challenges, both managerial and in managing work-life balance. More importantly, she helped me to create deeper personal understanding of me.
She has the ability to connect to people, but will confront and challenge when needed. Also in between coaching sessions it is clear she is committed to achieve personal growth with her clients. She will ensure focus on your personal mission and goals by sending you reminders, messages, pictures, teezers, etc. through the WhatsApp and/or e-mail.

Michel Engelen, Head of Portfolio Management Eneco Energy Trade

kennis van innovatie en pragmatisch

Kennis van innovatie en pragmatisch

Ginny heeft mij enorm geholpen om de volgende stap te zetten in mijn Carri√®re. Als ‘ambitieus persoontje’ wilde ik meer uit mijzelf en mijn carri√®re halen. Aangezien ik een snelle denker ben en een Innovatie rol vervul kunnen mijn gedachten nog wel eens alle kanten op vliegen, ik heb hier voor mijzelf een enorme stap in kunnen zetten.
– Ik heb nu een concrete stip op mijn horizon (waar wil ik naartoe?).
– Ankerpunten in mijn dag leren inbouwen en emoties leren herkennen die bepaalde (ineffeci√ęnte) gedachten triggeren
– Resulterend in een betere focus en beter op de juiste momenten kunnen divergeren om weer met innovatieve idee√ęn te komen. Een enorme effici√ęntieslag in mijn dagelijkse (samen)werk(ing)

Verder vond ik het erg fijn dat zij ook een inhoudelijke bagage heeft t.a.v. Innovatie, waardoor ze bekend is met de uitdagingen die komen kijken bij een Innovatierol (het is en blijft toch een beetje pelgrimswerk…). Dit hielp mij enorm om de geleerde lessen in mijn eigen context te kunnen plaatsen en redelijk snel toe te kunnen passen.

Kortom. Als je een coach zoekt met een gezonde dosis humor, kennis van innovatie en een pragmatische insteek om invulling te geven aan je coachvragen. Dan ben je hier aan het juiste adres!

Michiel van den Berge, Innovatie manager Stedin

De combinatie theorie en praktijk, daagt mij uit écht te groeien

De combinatie theorie en praktijk, daagt mij uit écht te groeien

Ik heb Ginny leren kennen bij Nutricia in 2008, waar ze me de fijne kneepjes van het Marketing vak heeft geleerd maar vooral mijn persoonlijke ontwikkeling enorm heeft gesteund. Sinds Ginny voor haarzelf is begonnen hebben we nog regelmatig contact om te sparren over innovatie en team dynamiek. Ginny kan haar brede achtergrond goed inzetten om mij te coachen en een spiegel voor te houden. Ze zoekt altijd een prettige combinatie van theorie en praktijk en daagt mij echt uit om te groeien. We hebben samen een traject gedaan voor loopbaan-coaching, waar ik super veel aan heb gehad. Veel positieve energie en veel ervaring, met een frisse blik op veel voorkomende problemen binnen teams. Echt verhelderend!

Laura Piebinga

Innovatie professional, Friesland Campina

Dingen zien die je nog niet zag

Leren over je blinde vlekken, zodat je op een andere manier naar je eigen ontwikkeling kan kijken

 Beweging brengen waar het vastzit?

Doordat je gaat begrijpen dat de meeste problemen eigenlijk gewoon oplossingen zijn.

   Anders kijken, denken, doen

Waardoor je je anders gaat gedragen en meer keuze krijgt in je handelingen.

De creativiteit van je team vergroten

Een omgeving scheppen waarin je je team inspireert tot nieuwe idee√ęn, innovatie en actie.

 Inzicht krijgen in patronen

En die versteren of afzwakken zodat je team als geheel er beter van wordt.

Gewoontes aanleren die je verder brengen

Persoonlijke ontwikkeling die blijvend aanzet tot ander gedrag.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP MAAKT JE KRACHTIGER

Ik houd je een spiegel voor, stel vragen en bied een ander perspectief.

Mijn aanpak maakt je meer zelfbewust. Je ontdekt wanneer je gedachten ondersteunend zijn en wanneer ondermijnend. Je krijgt handvatten en tools om er zelf mee aan de slag te gaan. Uiteindelijk word je krachtiger.

persoonlijk leiderschap

Daarnaast bied ik als een van de eersten en weinige coaches in NL motiverende ondersteuning per telefoon tussen de afspraken door. Ik heb een app die dienst doet als jouw accountability partner. Dit zorgt ervoor dat je je voornemens ook daadwerkelijk inslijt in nieuw gedrag.

WANNEER KIES JE VOOR MIJ?

Je kiest voor mij als:

  • je gaat voor resultaat, uitgaande van hoe jij bent en samenwerkt.
  • je bereid bent te kijken naar je eigen aandeel.
  • je houdt van een concrete en doelgerichte aanpak .

De invloed van de omgeving

Impact van de omgeving op je succes

Wat is van jou, en wat ontstaat door interactie met je omgeving?

De beste violist ter wereld Joshua Bell speelt in de metro. Niemand herkent hem. Deze video laat mooi zien hoe de omgeving mede bepalend is voor de kwaliteit die anderen je toekennen.

Training persoonlijk leiderschap (In-company)

Voor organisaties organiseer ik de training "persoonlijk leiderschap in samenwerking". In die training gaat een groep leidinggevenden van één organisatie tegelijkertijd aan de slag met het thema persoonlijk leiderschap. De groep leert met en van elkaar en we koppelen persoonlijk leiderschap aan de waarden van de organisatie. Op die manier ontwikkel je zelf en heb je ook intervisie met collega’s.

Training persoonlijk leiderschap

Deze training wordt exclusief ontwikkeld voor jouw organisatie

Neem contact op voor meer informatie
Telefoon 06-55852946
Mail  ginny@ginnynijman.nl